Aitäh osalejatele ja korraldajatele!

Muinsuskaitsepäevad on selleks aastaks peetud. Suur aitäh kõigile, kes nelja-päevase festivali kavva panustasid väga eriilmeliste ja põnevate sündmustega. Üle Eestimaa oli neid sel aastal rekordiliselt üle saja ning keskmiselt osales ühel sündmusel 40 inimest. Suur aplaus korraldajatele! Suur tänu ka kõigile sündmustel osalejatele – pärandisõpru on meil ohtralt.

Tarest saunani, A.H. Tammsaare muuseum Vargamäel, Ajakeskus Wittenstein, Järvamma Muuseum, Eesti Jalgrattamuuseum, Põhja-Järva Kultuurikeskus, Maidla Kool, Pärnaõue talu, Jõhvi Kindluskiriku Muuseum, Iisaku Kihelkonna Muuseum, Kohtla-Järve linnavalitsus, Narva Keskraamatukogu, Wabriku uulits, Narva Art Residency, Narva Muinsuskaitse Selts, Muhu Vald, Saaremaa Muuseum, Saare KEK, Pärnu Keskraamatukogu, Tori raamatukogu, Are raamatukogu, Eesti Folkloorinõukogu, Hakkame Santima, Põltsamaa loss, Lustivere Hooldekodu MTÜ, Lohusuu Rannakultuuri Selts, Nurmetuled, Riidaja raamatukogu, Eesti Maanteemuuseum, Guidio, Vana-Vigala Rahvamaja, Mahtra Talurahvamuuseum, Rannarootsi Muuseum, Tika talu loomekoda, Iloni Imedemaa, Kalamaja muuseum, Tallinna Tehnikaülikooli muuseum, Tallinna Linnamuuseum, Tallinna Linnaelumuuseum, Tallinna Raekoda, Niguliste muuseum, Konserveerimis- ja digiteerimiskeskus Kanut, Eesti Tervisemuuseum, Eesti Teaduste Akadeemia, Anija mõis, Rebala keskus-muuseum, Oma Retked, Kõue mõis, Kolga muuseum, Kolga mõis, Muinsuskaitseamet, Uhti kõrts, Tartu linnamuuseum, Eesti Spordi- ja Olümpiamuuseum, Tartu Mänguasjamuuseum, Pillimuuseum, TYPA, Tartu Ülikooli muuseum, SA Virumaa Muuseumid, Rakvere linnus, Rakvere Linnakodaniku Majamuuseum, Kotli maja, Suigu raamatukogu, Sindi raamatukogu, Urge raamatukogu, Sindi muuseum, Virtsu Arenguselts, Sauga raamatukogu, Seljametsa Rahvamaja ja Muuseum, Virtsu Muuseum, Kreutzwaldi memoriaalmuuseum, Vastseliina Teisipäevaklubi, LIFE IP BuildEST, Parksepa keskkool, Viljandi muuseum, Viljandi linnaraamatukogu, Viljandimaa Naisselts

Vaata fotosid üle Eesti toimunud sündmustest.

Juba on paigas Euroopa Muinsuskaitsepäevade järgmise aasta teema. Selleks on kõik teede, võrgustike ja sidemetega seonduv – päranditegijad võivad hakata plaani pidama, mida järgmisel aastal ette võtta. Rohkem infot siin. Loodame kohtuda juba aasta pärast!